Радан Кънев: Продължава черният пиар в медиите на Делян Пеевски срещу наши кандидати

„Най-доброто, което може да се случи преди президентските избори другата година ще е хубаво да има едни предварителни избори в дясно, за да може да бъде избрана една единна кандидатура, който да може да спечели изборите още на първи тур и това да стане без помощта на ДПС. А това дали аз ще се кандидатирам ще го оставя като отговор за след местните избори.“ Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин“ Радан Кънев, лидер на ДСБ, съпредседател на Реформаторския блок. Относно местния вот той добави, че за съжаление обединението не се е случило и продължава да има черен пиар в медиите на Делян Пеевски срещу кандидати на Реформаторския блок, включително и от страна на ГЕРБ срещу някои кандидати. Очевидно простите правила са, че който не си плаща, това води до черен пиар и очерняне на неговите кандидати, смята Кънев. Той коментира и темата, че кандидата на Реформаторския блок във Варна Чавдар Трифонов, за когото в последно време се появиха информации, че е осъждан и въпреки това се е кандидатирал за кмет.
„Преди осем години той наистина е направил грешка, но си е признал вината, изтърпял си е наказанието и се е реабилитирал и според правните норми. Това, че подобни информации се появяват седмици и дни преди вота в медиите на Пеевски и това, че и господин Цветан Цветанов им приглася в нападките срещу нашия кандидат, това само ще помогне на Чавдар Трифонов и това се вижда от неговия постоянно увеличаващ се резултат. Просто не приляга на шеф на предизборния щаб, на която и да е партия да приглася и да подкрепя изваждането на компромати в медиите“, смята Радан Кънев.
„Аз естествено не поддържам контрабандата под никаква форма и винаги си купувам цигари с бандерол, ако това ме питате. Иначе изобщо не бих искал да коментирам предизборната кампания на Атака и Волен Сидеров и последния скандал около него. Това, че някой си прави предизборната кампания с провокации и чрез скандали, това си е негова работа. Нека полицията и прокуратурата да си свършат работата по случая.“
/КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.