Пристигнаха 152 160-те бюлетини за изборите в Лудогорието

152 160 броя бюлетини, с които хората в 18-ти избирателен район ще гласуват идната неделя за народни представители , пристигнаха в Областна администрация – Разград.
По пътя си от печатницата на БНБ в София до столицата на Лудогорието те бяха охранявани от Национална служба „Жандармерия“ и от полиция. Бюлетините ще бъдат съхранявани с 24-часова физическа охрана  на служители на ОД на МВР – Разград.
Ще бъдат раздадени на общинските администрации на 24 март 2017 г., съвместно с упълномощените членове на РИК-Разград, по определен със Заповед на областния управител график и в присъствието на органите на МВР.
На 17 март в Областна администрация Разград пристигнаха и изборните книжа за работа на СИК, които заедно с избирателните списъци ще бъдат предоставени на общините на 21 март.
До момента областната администрация в Разград е осигурила всички материали и документи, необходими за нормалната работа на РИК и общинските администрации, съгласно изискванията на ЦИК и администрацията на Министерски съвет, при стриктно спазване на утвърдената хронограма, уточняват от пресцентъра на администрацията.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.