Обръщение на независимия кандидат за кмет на Община Разград Денчо Бояджиев

Dencho Boyadjiev +Уважаеми съграждани,
Като гражданин и юрист смятам, че политическата принадлежност на един кмет е личен избор. Проблемите на хората, на града и на общината, обаче, нямат политическа окраска. Те трябва да се решават професионално и ефективно. Затова, за пореден път избрах формулата „Независим кандидат”.
Въпреки трудностите, нашият общ дом се променя. Само за последните години привлечените инвестиции по различни програми и проекти, разработени от екипа, с който работех са 77 мил. лв., с което неголямата община Разград се нареди в челната десетка на страната. Допълнително вложените в бизнес проекти и работни места надхвърлят 53 мил. лв. Разбира се, винаги има какво да се желае. Моята основна цел през следващите 4 години е този процес на промяна и развитие да продължи. Предстои ни да доизградим материалните предпоставки, създаващи облика на един град, но паралелно с това да създадем и ефективни структури, които ще управляват процесите, ще се грижат за общинската собственост и ще генерират приходи и работни места.

Уважаеми съграждани,
Стартира поредната предизборна кампания в страната ни – този път за местна власт и местно самоуправление. Имам достатъчен житейски, политически и управленски опит и не си правя илюзии относно нейната толерантност. Наясно съм, че моите опоненти ще търсят популярност на мой гръб, обвинявайки мен и екипа ми във всички възможни грехове. Ще обещават красиви неща и всякакви промени. Аз не съм техен съдник, защото всеки сам избира стила си на поведение. Агресивната конфронтация не е мой стил. Ще си позволя да кажа само следното:
Реалният живот е съвсем различен от техните представи за власт. А самата местната власт е сложно нещо и има конкретни финансови и законови възможности. Тя не допуска екстравагантни експерименти и не търпи някой да се упражнява, или учи на нея. Защото това веднага рефлектира болезнено върху живота, интересите и ежедневието на хиляди граждани.
През следващите седмици ще имам много срещи с вас – в кварталите и в селата. Ще ви предложа няколко конкретни проекта, които ще залегнат в моята управленска програма през следващия мандат. Те обхващат всички важни сфери от живота ни – благоустрояване, образование, култура, екология, възможности за бизнес. Очаквам да чуя вашето мнение по тях. Отворен съм и за нови предложения.

Уважаеми съграждани,
Сигурен съм, че част от вас имат много критични бележки към мен, или просто не ме харесват. Това го разбирам и го възприемам, защото, като всички останали съм човек – със своите лични кусури и грешки. Важното е да не забравяме най-важното: Разград – това сме всички ние. Да, ние можем да бъдем различни, като хора, но общото, което винаги ще ни свързва, е нашият общ дом – Разград. От нас зависи той да става все по-уютен и сигурен.

ДЕНЧО БОЯДЖИЕВ
НЕЗАВИСИМ КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА ОБЩИНА РАЗГРАД

Местни избори 2015

*************************************************************************************************

Инициативният комитет, издигнал кандидатурата наg2
независимия кандидат за кмет на Община Разград Денчо Бояджиев, ви кани на откриване предизборната кампания тази вечер от 17,30 ч. в Художествена галерия „Проф. Илия Петров“.

********************************************************************************

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.