Областният управител на Разград е шофирал с 3 промила алкохол по време на зверската катастрофа /обновена/

Областният управител на Разград Петър Василев е шофирал с 3 промила алкохол в кръвта по време на зверската катастрофа тази нощ. Това сочат резултатите от изготвената експертиза по образуваното досъдебно производство за тежкото пътно-транспортно произшествие, съобщиха от Апелативна прокуратура – Варна.
Състоянието на 45-годишния Василев остава тежко, настанен е в интензивното отделение на Разградската болница
Както по-рано информира пресслужбата на Апелативна прокуратура във Варна, Петър Василев катастрофира тежко тази нощ в 1,15 часа. Пътувал е сам със служебния автомобил от село Самуил към село Хърсово, община Исперих. На равен пътен участък, последван от десен завой Василев не успял да овладее автомобила, навлязъл в гората край пътя и се блъснал в дърво Шофирал е без предпазен колан. От жестокия удар дървото е паднало.
Сигналът за произшествието е подаден от очевидец, който се е движел зад колата на областния управител. За да извадят тежко ранения Василев, служебната кола е била разрязана от повиканите на мястото на произшествието представители на „Пожарна и аварийна безопасност”.
Петър Василев е настанен с множество тежки сериозни наранявания по цялото тяло в разградската болница. Тази сутрин той е бил опериран, тъй като от удара има спукан бял дроб.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.