На Еньовден медитират за мир, любов и хармония в Средна гора

На Еньовден, 24 юни, екипът на Духовна здравна академия „Гарабитов” организира колективна медитация за Любов, Мир и Хармония за България и света в Средна гора. Иван Гарабитов, заслужилият треньор по борба, българският гуру в здравословното отслабване и известен йога последовател, кани привържениците на духовни школи, спортисти и всички желаещи да се изкачат с него на едно от най-високо енергийните кътчета в България – светилището „Свети Иван” край с. Мътеница в Средна гора. Сборният пункт е 10 часа, сряда, 24.06.2015 г., в центъра на село Мътеница.
Оттам групата ще потегли към намиращото се наблизо светилище. В 11 часа, на празника на билките, водата и хармонията, всички ще излъчат обединена колективна позитивна мисъл в Космоса. Хората, които нямат възможност да присъстват, могат да се присъединят като изпратят мислено в 11:00 часа своите позитивни нагласи и пожелания за по-добро бъдеще, независимо в коя точка на България са в момента.
С хармонични мисли ние сме в състояние да препрограмираме бъдещето, кармата на българите и на човечеството към по-добро, убеден е Иван Гарабитов. Мисълта е енергията, която лекува тялото и душата и ни прави по-здрави, по-щастливи, благородни и човечни.
Гарабитов бе инициатор и на колективната медитация за България и планетата, която се проведе в 11 часа и 11 минути на 11.11.2011 г. отново в светилището „Свети Иван” край с. Мътеница в Средна гора и бе излъчена в предаване на бТВ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.