Настана време за поредната класация „Спортист на годината” на Разград

Ред е на поредната класация „Спортист на годината” на Разград.
Започна приемането на номинации за „Спортист на годината” на община Разград. В класацията за 2016 година могат да участват 18 спортни клуба, номинациите им ще се приемат до 5 декември в деловодството на на община Разград.
Както и досега, категориите са четири: „Спортист на годината”, „Отбор на годината”, „Най-перспективен млад състезател на годината” и „Треньор на годината”.
Клубовете с индивидуален спорт имат право на най-много предложения, клубовете с колективни спортове – само един спортист от съответните възрастовите групи. Приемат се номинации за отбор, състезател до 14-годишна възраст и треньор. Предложенията трябва да придружени с протоколи от официалните първенства, доказващи класиранията.
Класирането е насрочено за 8 декември. Ще го направи комисия, назначена от кмета д-р Валентин Василев, съобразно утвърдените Правила за условията, критериите и механизма за определяне на 10-те най-добри спортисти, най – добър отбор, най – перспективен млад състезател и най – добър треньор за 2016 година.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.