Наздравица на неформална среща на журналисти с кмета и екипа му

Весело посрещане на нова година с любимите хора и ползотворна почивка пожела на последната си за 2015 година среща с журналисти днес кметът на Разград д-р Валентин Василев. А за следващата 2016-та той, заместниците му Галя Георгиева и Ердинч Хасанов и председателят на Общинският съвет Надя Радославова пожелаха на колегията от местните, регионални и централни медии тя да е здрава и хонорарна. А бъдещите ни срещи да са предимно за добри новини от общината.
IMG_7919В нефоралната обстановка прозвучаха и подаръци, и вицове, и закачки, и добронамерени съвети. А когато настана време за баницата с късметите, д-р Василев разкри една своя тайна. От години събирал и носел в портфейла си всички късмети от коледните новогодишните празници. Вече имал и статистика – в последните няколко години поне 80% от пожеланията се сбъдвали. А през 2015-та се сбъднали всички – до последното. Разбира се, градоначалникът не оповести гласно какви са били сбъднатите от късметчетата пожелания.
Накрая д-р Василев използва срещата си с журналистите да покани разградчани заедно да посрещнат Новата 2016 година около елхата в центъра. Той самият ще пътува от далече насам, но ще бъде сред множеството на площада.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.