Младежи от ГЕРБ в Лудогорието участваха в летен партиен университет

Младежи от ГЕРБ в Лудогорието участваха в летен партиен университет, който се проведе от 27 до 30 август във Варна. Групата бе от седмина души от организациите в Разград, Завет и Исперих, съобщиха от офиса на партията в Разград.
Занятията на осмия пореден форум открил председателят на предизборният щаб на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов. Участниците в занятията приветствал и министър-председателят Бойко Борисов. Той пояснил важността и необходимостта от силна места власт, в чиито ръце е развитието на района и подчертал, че „от кметовете зависи да има паркове, санирани блокове, спортни площадки, а отправителството – да има средства за построяването им“. Борисов потвърдил, че министрите няма да участват в предизборната кампания, тъй като „по-важното нещо от изборите е да не допускаме политическа нестабилност на правителството“.
В партийния университет участвали още заместник-председателят на Европейския парламент Антонио Таяни, министърът на регионалното развитие и благоустройството Лиляна Павлова, министърът на земеделието и храните Десислава Танева, както и заместник-министърът на младежта и спорта Калин Каменов. Лектори били и евродепутатите от ЕНП/ГЕРБ –Мария Габриел, Ева Паунова, Владимир Уручев, Андрей Ковачев, Андрей Новаков, Емил Радев, както и кметовете на град Варна, Пловдив, Благоевград и др.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.