Медиите в Сърбия: „Цървена звезда“ ще гостува на село

Сръбските медии намериха начин да всеят допълнително напрежение преди двубоя от Шампионската лига между „Лудогорец“ и „Цървена звезда“.

Онлайн изданието Telegraf публикува снимков материал за местата, през които е минал отборът – от летище „Варна“ през Шумен, където отседна тимът, и до Разград.

Сърбите пишат, че „звездашите“ са пристигнали в България, за да играят мач „на село“, а играчите са били посрещнати от крави.

Авторите на статията атакуват и единия от собствениците на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев, за когото пишат, че е решил да инвестира в клуба, чак след като е претърпял няколко неуспешни опита да придобие ЦСКА.

Други медии в страната също отбелязват големината и броя на населението на Разград, но все пак подчертават, че това не трябва да заблуждава никого, тъй като „орлите“ скоро играха в групите на Шампионската лига.

Сръбските медии прогнозират, че на „Лудогорец арена“ в Разград ще има около 1000 фенове на „Цървена звезда“, въпреки че от ръководството на „орлите“ отпуснаха само 400 бройки.

 

ДНЕВНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.