Марселиньо – футболистът на годината на феновете на „Лудогорец“

Най-добрият футболист за 2017 година на „Лудогорец“ е Марсело Насименто да Коща – Марселиньо, решиха с онлайн гласуване феновете на отбора.

На церемонията в Общинския културен център, организирана от фенклубовете„Green Ladies“ и „Green Front ’09“, Марселиньо получи и наградата за най-добър полузащитник.

„Благодаря на всички, които са гласували за мен. Благодаря на съотборниците ми, на ръководството на клуба, на треньорите. Наградата е не само за мен, но и за всички, защото ние сме едно семейство. Пожелавам си всяка година да сме шампиони и да играем в евротурнирите, а на вас пожелавам успех за цял живот“, развълнуван, с приза в ръце, каза Марселиньо.

Церемонията за награждаване на най-добрите футболисти на „Лудогорец“ по традиция бе с благотворителна цел. Този път събраните от билети, предмети, картички и лакомства от базара, календари на „Лудогорец“, фланелка и топка с автографи на футболистите 2033 лева бяха предадени на д-р Атанас Станчев – завеждащ детско отделение в разградската болница „Св. Иван Рилски“.

Шоуто започна с поздрав към всички от президента на клуба Александър Александров. „Изпращаме още една успешна година, през която за пореден път станахме шампиони. Силно вярвам, че това, което правим, допринася Разград да става по-добро място за живеене. Благодаря ви за подкрепата, силно вярвам, че най-доброто предстои“, каза Александров.

Организаторите на класацията връчиха две свои специални награди: „Green Ladies“ отличиха капитана на отбора Светослав Дяков, за смелостта му да води колегите си в по-успешни битки на терена. Плакетът „Златно сърце“ на „Green Front ’09“ бе за Драгомир Павлов – автор на хореографиите на феновете за евромачовете, включително уникалните транспаранти, с които агитката се чувства напълно европейска, независимо от съперника. Методи Томанов бе награден от Обединените фенклубове за професионализма и всеотдайността му. За развитието на проекта „Лудогорец“ почетни плакети получиха братята Кирил и Георги Домусчиеви. От името на двамата изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев благодари на феновете за подкрепата. „Вие показахте, че „Лудогорец арена” е непревземаема крепост. Вие сте част от успеха на Лудогорец”, каза той.

Най-добър вратар на 2017 година на „Лудогорец“ е Ренан дос Сантос., показа от онлайн актетата, а най-добър защитник е Игор Пластун.

Най-изненадан от всички наградени бе най-добрият нападател на Орлите Клаудио Кешерю – не от признанието за моженето му на терена, а от тортата и фойерверките за рождения му ден.

С най-голям принос за участието на „Лудогорец“ в евротурнирите според феновете е Джоди Лукоки. Най-проспериращият талант е Светослав Ковачев, а най-добрият треньор в Детско-юношеската школа – Радослав Здравков.

Всеки награден теглеше номерче от входните билите и така щастливци от публиката получаваха подаръци от „Лудогорец“.

На финала Андреа Начева от Центъра за работа с деца и Даяна Гиргинова от Музикална школа „Илия Бърнев“ изпълниха „We Are The Champions“, а в музикално-танцовата почти двучасова програма участваха талантите от Детска танцова школа „Сладури“, Градски мажоретен състав, Детска танцова школа „Хорце“, Танцова формация „Феникс“ , Мартин Пенев, Васил Петров и Пламена Петрова – всички от школите в центъра за работа с деца.

Дошлите на церемонията имаха и уникалния шанс за автографи и снимки с любимите си футболисти.

Сайтът e-Razgrad.bg бе медиен партньор на тазгодишната класация на феновете за най-добрите за годината в „Лудогорец“.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.