„Лудогорски братя“ и приятели поздравиха Разград с много шум и цвят

Влюбените във вятъра членове на мотоклуб „Лудогорски братя“ и приятелите им – гости на поредния мотосъбор на Пчелина, поздравиха Разград с много шум и цвят. Както бяха обещали, малко след 13 часа пъстроцветната колона машини влетя в града и направи традиционното за подобна сбирка шествие по улиците, а след това голяма част от рокерите поседнаха под сенките на популярни кафенета.IMG_4925 IMG_4942

Има време за релакс преди втората щура вечер на голямата поляна на Пчелина, където се събраха 2200 души на чаканата цяла година среща с приятели от близо и далеч. Имаме гости от Германия, Белгия, Унгария, Италия и почти всички Балкански страни, каза за e_Razgrad.bg председателят на мотоклуба Десислава Петкова.IMG_4939 Групата започна да се събира още в сряда, най-нетърпеливи се оказаха рокерите от Варна, последваха ги веднага шуменци…
А снощи за всички и пред всички там имаше забавни игри, демострации на машини и техника при каране и много, много здрав рок и бира.
Може би най-малката участничка в събора бе 8-месечната Диляна, която бе яхнала мотора на тати и също като него бе с фланелка с логото на мотосъбора.
Тази вечер купонът продължава и обещава да е още по-щур, защото множеството стана още по-голямо: през няколко минути в посока Пчелина почти през целия ден избръмчаваха една или няколко машини заедно. Забързани към един от най-добрите събори в страната, както самите участници в него го определят.IMG_4955Весел празник на всички на поляната от e-Razgrad.bg. И… умната! Безаварийно и щастливо прибиране по домовете. За да го има празникът и догодина! Още по-хубав и чакан!
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.