„Лудогорец“ U 15 изхвърли ЦСКА и е на полуфинал

„Лудогорец“ U15 изхвърли ЦСКА от четвъртфиналите на републиканското първенство и ще играе на полуфинал. Момчетата на Радослав Комитов и Диян Ангелов направиха 0:0 в реванша с армейците, който се игра в столичния комплекс „Царско село“. Първият мач в неделя в Разград завърши с категорична победа на талантите от футболната академия на шампиона – 3:0.
В реванша момчетата на Комитов и Ангелов доминираха през целия мач, контролираха събитията на терена и не позволиха опасности пред сигурния вратар Дамян Дамянов. „Лудогорец“ дори можеше да си тръгна с победа от София, но малшансът попречи на нападателя Георги Стоянов да реализира на два пъти от изгодни позиции, разказва развитиета на срещата клубният сайт.
Момчетата ще научат съперника си на полуфинала в петък, когато е жребият. Талантите ще срещнат един от отборите на „Славия“, „Литекс“ и или победителя от двубоя „Ботев 2002“ – „Берое“.
Тимът на Радослав Комитов и Диян Ангелов вече е единственият, който може да се бори за титлата в детското държавно първенство. Във вторник „Лудогорец“ U19 претърпя загуба от „Черно море“ във Варна с 0:3 и след 2:0 в първия мач в Разград отпадна от надпреварата.
Академията на „Лудогорец“ вече спечели сериозен трофей този сезон. Орлите станаха шампиони в младежката група до 21 години, след като цял сезон водиха здрава битка с „Литекс“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.