„Лудогорец“ слаб, загуби 0:2 от „Берое“

„Лудогорец“ изигра един от най-слабите си мачове и загуби с 0:2 от „Берое“ в двубой от XXVII кръг на първенството в „А“ група.
Треньорът Георги Дерменджиев изведе на терена много по-различен от титулярния състав, за да запази, както той сам каза, повечето основни играчи за важния реванш за Купата на България с „Левски“ идната сряда. Извън единадесетте останаха Козмин Моци, Ешпиньо и Дани Абало, а сред резервите бяха Марселиньо и Александър Барт. А Кишада пропусна мача заради червения картон от домакинството на „Литекс“.
„Берое“ откри в 38-та минута. Тогава след разбъркване в наказателното поле на шампиона Иво Иванов се оказа най-съобразителен и отблизо простреля Владо Стоянов. Веднага след това „Лудогорец“ пропусна да изравни резултата. Браян Ангуло центрира в наказателното поле на „Берое“, Анисе не успя да засече топката с глава.
В началото на втората част „Лудогорец“ опита да обърне нещата в ствоя полза, но не успяваше да стигне до противниковата врата. И… логиката възтържестува – в 61-та минута Атанас Зехиров отбеляза втория гол във вратата на Влади Стоянов. Голът окончателно пекърши полета на Орлите.
А утре ще стане ясна преднината на шампиона, тя ще зависи от изходите на мачовете на „Локомотив“ – София и ЦСКА.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.