„Лудогорец“ получи стадиона за следващите 35 години

Кметът на Разград д-р Валентин Василев и президентът на ПФК „Лудогорец” Александър Александров подписаха концесионния договор, с който клубът получава правата върху градския стадион за следващите 35 години.
„Клубът може да разчита на подкрепата на Общината и вече ще може да реализира инвестиционните си намерения”, каза д-р Василев и пожела на „Лудогорец“ много успехи през следващите години у нас и в Шампионска лига.
„Веднага започваме работа по реализацията на инвестиционните ни намерения. Ремонтът на „Лудогорец Арена” ще започне с изграждането на сектор „В” още в началото на следващата година, в зависимост от метеороличните условия. Предварителните разчети сочат, че в изляло новата трибуна ще бъдат вложени 8-9 млн. лв. Желанието ни е да обновим колкото може по-бързо стадиона, за да играем всичките си мачове на него” обясни Ал.Александров. Той благодари на местната власт за сътрудничеството и изрази увереност, че развитието на проекта „Лудогорец”, ще помогне за цялостното развитие на Разград и региона.
Ръководството на клуба има намерение да завърши до март и новите спортни съоръжения, които се строят на тренировъчната база „Гнездо на орли”. Управата на „Лудогорец” планира за откриването да организира там през пролетта и международен детско юношески турнир, в който ще участват кадетите и на европейските грандове, с които отборът на Кирил Домусчиев премери сили в Шампионска лига.
„Участието ни в първенството на най-богатите клубове ни помогна да установим сътрудничество с управленските екипи на големите грандове. Ще ползваме тяхното ноу-хау във всички сфери на работа в нашия клуб”, обясни изпълнителният директор на Орлите Ангел Петричев.
„Ще се стремим да следваме практиките на големите клубове и да постигнем нивото на добър средно европейски тим. Кадри на „Лудогорец” ще преминат обучение в съответните звена на големите клубове, за да приложат наученото в развитието на нашия отбор“, обясни Петричев.
„Лудогорец” вече има нов маркетингов директор. Клубът ще разработи модерна стратегия за продажби, макар че увеличаване цената на билетите на този етап не се планира.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.