„Лудогорец“ отпадна от Шампионската лига, в Лига Европа среща „Жрински“ или „Валета“

„Лудогорец“ отпадна от II предварителен кръг на Шампионската лига. Орлите загубиха с 0:1 в реванша от „МОЛ Види“ и ще продължат участието си в III предварителен кръг на Лига Европа. Първата среща между двата отбора в Разград завърши 0:0.
Голът за унгарците отбеляза Хаджич в 45-та минута. Малко преди това Върджил Мисиджан бе изгонен пресилено след два жълти картона.
Но домакините бяха видимо по-организирани и мотивирани и стигнаха заслужено до крайния успех.
През първото полувреме българският шампион беше неузнаваем. Разградчани не бяха на себе си, като позволиха на скромния си съперник да владее инициативата на терена.
Без да успява да създаде положения, съставът на Пауло Аутуори не спираше да бъде атакуван и притискан от съперника, като футболистите на „МОЛ Види“ очевидно не бяха излезли за равен резултат тази вечер.
Безидейната игра на разградчани доведе и до няколко официални предупреждения за футболисти на състава, сред които Мисиджан и Марселиньо.
Играта бе допълнително усложнена от влошените атмосферни условия и неспирния дъжд, изсипващ се на „Панчо Арена“.
„Лудогорец“ продължава участието си в турнира Лига Европа, като ще се изправи срещу победителя в сблъсъка между Жрински (Босна и Херцоговина) и малтийския Валета. Реваншът между двата отбора е в четвъртък, а първата среща завърши 1:1 в Мостар.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.