Лудогорец може да се раздели с двама национали

/КРОСС/ Михаил Александров и Александър Александров по всяка вероятност ще напуснат отбора на Лудогорец.

Договорът на защитника изтича в края на календарната година. Засега от клуба не са водили преговори с 29-годишния национал. Индикациите от Разград са, че спортно-техническото ръководство иска да потърси друг вариант за този пост.

В момента освен него Лудогорец има на разположение двама централни защитници – Георги Терзиев и Козмин Моци. В тази зона по време на контролите бе ползван и Лукас Саша.

С неясно бъдеще е и Михаил Александров. Българинът иска да бъде наясно дали от клуба ще разчитат на него или не, но поне на този етап не получава категоричен отговор. Затова юношата на ЦСКА е готов да напусне през зимата. Неговият договор изтича в края на настоящия сезон, така че, ако не го поднови, още през януари ще може да преговаря с други клубове.

Потенциален напускащ е и Върджил Мисиджан, към когото има сериозен интерес от ПСВ (Айндховен). Възможно е през зимата холандците да направят нов опит да го вземат, след като не сполучиха през това лято. Португалецът Витиня пък може да се окаже нежелан и да си тръгне още през зимата, съобщава topsport.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.