„Лудогорец“ изпусна първи точки в щампионата с „Локомотив“ – Пловдив в Разград

Лудогорец“ изпусна дузпа и още няколко шанса и направи 0:0 с „Локо“ (Пд) в мач от III кръг на първенството на Първа лига.

Треньорът Георги Дерменджиев даде шанс да играчи, които по-рядко намират място в титулярния състав. Основните футболисти бяха запазени за реванша с „Апоел Беер Шева“ в сряда.

В 10-та минута Жоао Паоло финтира Пламен Крумов, който го фаулира и реферът отсъди дузпа. Паоло стреля към долния ляв ъгъл, но Пиргов изби. В 17-та минута Лукоки получи травма и напусна терена, което се отрази осезаемо на играта на „Лудогорец“ в предни позиции. Остротата изчезна и до края на полувремето домакините не успяха да създадат по-сериозни положения.

Седем минути след началото на втората част Пламен Крумов, който в тази среща игра като централен защитник, сбърка при опит да изчисти топката и я подаде на Мисиджан, който обаче не се възползва от шанса да открие резултата. В ответната атака Умарбаев изведе отляво Димо Бакалов, който се озова очи в очи с Ренан, но изстрелът му излезе в аут и по този начин нападателят пропиля единственото положение за своя отбор.

Постепенно разградчани започнаха да пресират по-напред гостите от Пловдив и това даде резултат в 65-ата минута, когато Кишада се освободи добре от противников футболист и центрира отлично отдясно към Мисиджан, който изпревари Бедиме и шутира от пет метра, но в ръцете на Пиргов. Десет минути по-късно Лукас Саша изведе добре Кампаняро, който върна отлично към Кишада, но бразилецът, който бе на 5 метра от голлинията, стреля високо над напречната греда. В последните секунди Мисиджан проби и центрира отдясно към младия Ковачев, който с глава стреля в аут.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.