„Лудогорец“ загуби мача и със “Спарта“

„Лудогорец” допусна втора поредна загуба в предсезонните си контроли. „Спарта“ – Прага излъга Орлите с 1:0. Според познавачи причина за поражението на „Лудогорец“ е и нетипичният състав, с който тимът от Разград излезе срещу чехите.
Бруно Рибейро заложи почти изцяло на резерви. От 11-те, които започнаха срещу „Спарта“ със сериозни шансове за титуляри през сезона, са само Сисиньо, който направи своя дебют, Лукоки и Георги Терзиев.

Първото полувреме бе слабо за „Лудогорец“, като съперникът имаше превъзходство. През втората част шампионите вдигнаха оборотите и особено в края на срещата надиграха съперника.
На почивката треньорът на разградчани Бруно Рибейро смени цялата защита. Той използва нова схема на игра. Бековете Сисиньо и Ангуло бяха изтеглени по-напред, а зад тях влязоха Йордан Минев и Витиня. В атака „Лудогорец“ заигра с двама нападатели – Цветелин Чунчуков и Жуниор Кишада.
Всичко това даде импулс в играта на Лудогорец, но чак в края на срещата, когато “Лудогорец“ търсеше изравнителен гол и притисна здраво чехите, но без резултат.
Припомняме, че миналата събота разградчани паднаха с 0:2 и от „Локомотив“ – Москва.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.