„Лудогорец“ загуби две точки в „Надежда“

„Локомотив“ – София се опъна на на „Лудогорец“ и мачът приключи 0:0. Срещата в „Надежда“ не изобилстваше от футболни достойнства, а 15 минути преди края реферът Николай Йорданов даже отмени редовен гол на Козмин Моци.
Мачът започна с лек натиск на домакините. В 11-ата минута Емил Гъргоров изведе отлично Владислав Романов зад защитата на „Лудогорец“, но Моци успя да се върне и да отнеме топката на крилото. След 20-та минута отборът, който повече владееше топката бе този на „Лудогорец“. Но до чисти голови положения не се стигаше, тъй като и двете защити се справяха чудесно.
През второто полувреме все пак имаше повече положения пред двете врати. Най-скандалната ситуацията бе в 76-ата минута. Тогава Вандерсон центрира от ъглов удар, а Козмин Моци надскочи Генов и прати топката във вратата на „Локо“ (Сф). След като тя се оплете в мрежата на домакините, съдията Николай Йорданов отмени съвсем редовен гол. С този резултат „Лудогорец“ отново води с 6 точки пред втория ЦСКА, докато „Локомотив“ – София е трети на 2 точки зад „червените“. /e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.