„Лудогорец“ е отхвърлил няколко предложения за смяна на името на стадиона си

“Лудогорец“ е имал няколко предложения за промяна на името на стадиона си, но е отхвърлил всичките. Това обяви изпълнителният директор на клуба Ангел Петричев пред „Дневник“.

„Имало е запитвания в тази насока, водили сме и сериозни разговори, но финансовите условия не са ни задоволявали. До момента не сме получили подходящото предложение“, каза Петричев.

Той не пожела да разкрие каква сума търси „Лудогорец“, за да предостави името на стадиона си. Но уточни, че офертите са били от български и чуждестранни компании.

„Лудогорец“ се наложи като бранд и е нормално да бъдем търсени. В последните години се засилва интересът на компании, имащи желание да станат спонсори на клуба, което ни радва“, добави Петричев.

„Лудогорец“ върви към пълната реконструкция на „Лудогорец арена“, като до момента бяха построени секторите Б и В, както и трибуната за гости.

„Лудогорец“ изгради най-напред трибуна „Козмин Моци“ (сектор Б) с пари от държавата. След това шампионите сключиха дългосрочен договор за наем на стадиона срещу задължението да инвестират 18.5 млн. лева и модернизираха още два сектора.

„Проектираме сектор А, има нови изисквания на УЕФА от 2020 г. и искаме да отговаряме и на тях“, обясни единият от собствениците на клуба, Георги Домусчиев, при откриването на новата трибуна за гости.

Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.