„Лудогорец“ догони и победи “Верея“ в домакински мач

„Лудогорец“ стигна до обрат от 0:1 до 2:1 срещу „Верея“ в мач от поредния кръг на Първа лига. Гостите от Стара Загора водеха до 78-та минута с гол на Огнянов, но Антон Недялков и Марселиньо само за 4 минути донесоха успеха на шампионите.


През първата част „Лудогорец“ започна силно. Орлите тръгнаха бързо да решават мача, но не успяха. Още в 3-та минута Кампаняро пропусна да вкара. Вратарят Георгиев спаси. След това той се намеси успешно и при удар на Лукоки. Постепенно гостите от Стара Загора се съвзеха и започнаха да атакуват. Огнянов от фаул прати топката близо до вратата, а в 40-та минута смълча трибуните. Моци натисна Малек пред наказателното поле и съдията Владимир Вълков отсъди нарушение. Ренан построи лошо стената, а с точен удар Огнянов прати топката в скобата от ляво.
След почивката „Лудогорец“ отново натисна, но в 56-та минута Сисиньо успя да избие след удар с глава на Иво Иванов.
Треньорът на „Лудогорец“ бе принуден да изкара от игра и Кампаняро, за да рискува с още един нападател. Така в игра се появи Шверчок. В 65-та минута полякът бе близо до изравняване, но топката мина покрай гредата. Обсадата продължи да се затяга, но ударите към Георгиев бяха слаби, а вратарят също имаше ден. В 77-та минута обаче той нямаше шанс. Иво Иванов сбърка и топката попадна в Антон Недялков, който с удар извън наказателното поле изравни. Малко след това Кешерю пропусна с глава. В 82-аа минута пък Марселиньо сложи край на драмата, след като получи топката около дъгата и с премерен удар, а прати за втори път зад Георгиев.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.