Кубратчани посрещат миналогодишния победител в Североизточна трета лига – „Черноморец“ /Балчик/

На 13 и 14 август ще се изиграе първия кръг от новото първенство на Североизточната трета лига, както вече се нарича Североизточната „В“ група. В нея отново единствен представител на Разградска област е общинският отбор на ФК „Кубрат 2007“. Освен него в групата са още 12 състава: „Септември ‘98“ /Тервел/, „Хитрино“ /Хитрино/, „Доростол 2013“ /Силистра/, „Локомотив“ /Русе/, „Ботев“ /Нови пазар/, „Интер“ /Плачидол/, „Черноморец“ /Балчик/, „Добруджа 1919“ /Добрич/, „Суворово 1“ /Суворово/, „Калиакра“ /Каварна/, „Светкавица“ /Търговище/ и „Спартак“ /Варна/.
В първия етап от борбата 13-те отбора ще се срещнат по два пъти помежду си в 26 кръга. Поради нечетния брой, във всеки кръг ще има по един почиващ отбор. В първия кръг съставът на „Кубрат“ ще посрещне на своя стадион миналогодишния победител в групата – „Черноморец“ /Балчик/. Двубоят е на 14.08.2016 г. /неделя/, от 18.00 часа.
Треньорът на кубратчани Милен Петров /на снимката/ бе във Варна, за да картотекира състезателите на отбора. По-късно, след първия кръг, ще поместим техните имена.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.