Конкуренция между производители на бира проваля първото „Лудогорско надиграване“

Конкуренция между производители на бира проваля първото национално „Лудогорско надиграване“, което трябваше да се проведе на 27 и 28 август в местността на Пчелина край Разград, научи e-Razgrad.bg.
Абсолютно вярно, потвърди новината организаторът на фестивала, председателят на Сдружение „Лудогорие“ Валентин Димов. Генералният спонсор на последните три национални фолклорни събора „Лудогорие“, на които се поставяха и Гинес рекорди с български сватби, се опитва усилено да намери решение, защото не е съгласен да има конкуренция на поляната, на която трябваше да се проведе надиграването. Беше ни подсказано, че ще се въздържи и догодина, за когато вече сме анонсирали, че ще пресъздадем капанска сватба, ако дотогава не бъде решен проблемът с присъствието на друг производител на бира по време на събора, ако е на Пчелина.nad
Съобщихме лошата новина на всички 42 състава за народни хора, записали се за участие в „Лудогорското наиграване“, че фиестата пропада. Знаят и специалните ни гости – сестри Диневи и оркестър „Роял бенд“, каза Вальо Димов. Жалко, няма време за реакция, надиграването просто пропадна. Но, за да спасим събора „Лудогорие“, още отсега сондираме възможностите през 2015 година да го преместм в гората край село Юпер или край Воден, издава в аванс биснесменът.
Оказва се, присъствието на втори производител на бира на поляните на Пчелина, се отрязава негативно и на мотосъбора на клуб „Лудогорски братя“. Председателката на клуба Десислава Петкова потвърди, че генералният спонсор /той подкрепя и събора „Лудогорие – б.а./, който подпомага провеждането на една от най-добрите годишни сбирки на влюбените във вятъра мъже и жени на Пчелина вече 13 години, няма да го направи идното лято, ако на поляната има и друга бира.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.