Затревяват първото игрище на новата база на „Лудогорец”

Започна полагането на тревното покритие на първия терен в разширението на клубната база на „Лудогорец”, съобщиха от клуба. Днес фирмата-изпълнител започна работа по изграждането на игрището с естествено покритие, на което ще се подготвят талантите от футболната академия на разградчани.
Разширението на клубната база, с осигурено финансиране от собствениците на „Лудогорец“, е част от дългосрочната стратегия за развитие на Детско-юношеската школа, а момчетата, като пораснат, да бъдат в основата на представителния отбор.
Разширението на базата включва изграждането на четири терена с естествено покритие и един терен с изкуствено покритие, припомнят от щаба на Орлите. Всички игрища ще разполагат с осветление и дренаж. Предвижда се полигон за тренировка на вратарите, тенис корт, нова сграда със съблекални, възстановителен център, зали за обучение и кабинети за треньорите в академията.
Комплексът ще разполага с трибуни с 500 седящи места, а единият от терените ще се използва за официални мачове на юношеските отбори и „Лудогорец II”.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.