Затварят улици в Разград заради юбилея на „Лудогорец”, трибуна „Моци” посреща първите зрители в 18 часа

В 16.45 ч. утре ще бъде спряно движението по улиците „Ветеринарна”, „Мраморно море” и Северен булевард в Разград, съобщиха от пресцентъра на МВР в Разград. Причината – футболната среща между „Лудогорец” и „Локомотив” – София от 19 ч. на „Лудогорец арена”.
На самия стадион първо ще бъдат отворени вратите на секторите „А”, „Б” и североизточният вход на сектор „В” – в 17.30 ч. Югоизточният вход на сектор „В” ще бъде отворен в 17.45 ч., а новата трибуна „Моци”- последна – в 18 ч.
Полицията в Разград ще предприеме засилени мерки за опазване на обществения ред, уточняват още от пресцентъра на МВР. След заемането на всички седалки, повече зрители няма да бъдат допускани на стадиона.
Няма да мога да гледат наживо мача и фенове в нетрезво състояние или употребили упойващи вещества. Няма да се допускат малолетни деца без родители и хора с хладно или огнестрелно оръжие, чадъри, други остри предмети и стъклени бутилки. Както и друг път, от „Лудогорец” са осигурили кетъринг и за безалкохолни напитки и вода.
На входовете на стадиона ще се извършва проверка на всички, за да не се допуска внасянето на забранени от Закона за опазване на обществения ред при спортни събития предмети.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.