Затварят пътя Разград-Търговище до края на октомври

От днес, 13 юли, до 31 октомври ще бъде ограничено движението по пътя Разград-Търговище, за ремонт на 21-километровия участък от кръговото край Трапище до столицата на Лудогорието, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура“ . Трафикът ще се насочва по обходни маршрути.

Спира се движението от Търговище през с. Бистра до кръговото кръстовище при с. Трапище. Ограничено ще е и движението в отсечката от края на кръговото през селата Трапище и Манастирско до Разград.

Обходният маршрут по време на ремонтните дейности за всички, движещи се по направлението Търговище – Разград ще бъде през отбивката от кръговото кръстовище при Търговище на път I-4 Велико Търново – Търговище – Шумен по път II-74 Търговище – Дралфа и да продължат по път II-51 Дралфа – Лозница до път I-2 Русе – Разград – Шумен.

Автомобилите, които се движат в обратна посока по направлението Разград – Търговище могат да преминават по I-2 Русе – Шумен, да продължат по път II-51 Лозница – Дралфа, да преминат по път II-74 Търговище – Дралфа до кръговото кръстовище при Търговище на път I-4 Велико Търново – Търговище – Шумен.

През затворените участъци ще се допускат по временно изградени пътища жителите на Манастирско, Трапище и Бистра, защото няма алтернативен път.

Припомняме, че ремонтът на 21-километровия участък от кръговото край Трапище към Разград

започна в средата на юни.

Финансира се от Оперативна програма „Региони в растеж“ 2014-2020 г. чрез Европейския фонд за регионално развитие.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.