Досегашното ръководство на „Общински пазари – Разград“ остава още пет години

Досегашният Съвет на директорите на „Общински пазари – Разград“ ЕАД: Деяна Колева, Любомир Райчев и Метин Мутиш, бе преизбран на заседанието на Общинския съвет. Докладната за това беше на общинските съветници Митко Ханчев и Стоян Ненчев.
Ненчев се мотивира пред колегите си с няколко факта: че от началото на мандата от септември 2011 година са отчетени много добри икономически и социални резултати, което в решаваща степен се дължи на доброто управление на Съвета на директорите; през последните пет години годишните финансови отчети на дружеството показват много добри резултати, а материалната база непрекъснато се обновява; през тези години успешно са въведени и се експлоатират модерни съоръжения за закрит пазар, осигурени са добри условия за дейността на търговците и удобства за гражданите; цялостната стратегия за управление на ръководството на „Общински пазари – Разград“ безспорно е променила визията на дружеството.
Новият мандат на управата на пазара е пет години. На миналото заседание на ОбС в Пчелина предложеното освобождаване на този състав на Съвета на директорите премина през бурни дебати и две гласувания, но не бе прието.
Сега старият състав на ръководството бе преизбран без никакви коментари, въпроси и становища.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.