Домусчиев: Търпя критики, но не и от медиен слугинаж

Собственикът на „Лудогорец“ Кирил Домусчиев отхвърли слуховете, че подпомага финансово отбора на ЦСКА 1948.

В интервю за „Нова“ той сподели и, че промените във формата на Шампионската лига могат да се отразят на бъдещите му планове.

Домусчиев нападна остро журналистите и нарече част от тях „слугинаж“ и ги обвини в обслужване на чужда кауза.

„Не, няма смисъл да купуваме нови играчи. Тези момчета спечелиха мястото си в Шампионската лига и ще играят в следващите мачове. На този етап нито ще купуваме, нито ще продаваме. Ако вратата за клубовете от Източна Европа се затвори за Шампионската лига, ще преосмисля нашата бизнес политика“ заяви Домусчиев.

„За нас е важно да се самоиздържаме, да инвестираме в това, което правим в момента – видяхте строителството на базата. Започваме стадиона, когато вземем концесията. Имам принцип да не коментирам заплатите нито в „Лудогорец“, нито в моите компании. Има прекалено много щуротии, които се пишат в медиите по тази тема“, коментира още Домусчиев.

„Реших да не давам повече храна на този и онзи да се упражняват. Пълно е със „специалисти“, в медиите има много слугинаж, служат на платена кауза, има много журналисти, които са си пристрастни левскари или цесекари, има медии, които се издържат от определени собственици на клубове. Какъв е смисълът да давам интервюта, за да може след това някой „топ журналист“ да ми намира грешки и да ме критикува“, заяви бизнесменът.

„Не, ние нямаме медиен комфорт. Аз критики търпя, обичам да се вслушвам в коментарите и критиките, а след това да взема крайното решение. Да, търпя критики от хейтъри, тролчета, някакви журналисти, които не могат да напишат две изречения без грешка, платени журналисти, няма смисъл да им давам възможност да се изявяват“, каза още Домусчиев.

ДНЕВНИК

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.