Дерменджиев преди мача с „Левски”: Играем 100% и за Купата на България

Пред клубния сайт на „Лудогорец” треньорът на Георги Дерменджиев сподели очакванията си за реванша с „Левски” от полуфиналите в турнира за Купата на България тази вечер.
Според него мачът ще е с голям заряд, важен и за двата отбора, но разградчани ще излязат на терена готови и физически, и психологически.
Информациите за очакван пълен стадион Дерменджиев коментира като нещо много положително, защото това може да повлияе позитивно върху мача. Едно е да се играе на пълни трибуни, друго е на полупразен стадион. При пълен стадион футболът ще спечели. Предпочитам „Лудогорец” винаги да играе пред много фенове. Ние не веднъж сме излизали пред препълнени трибуни, казва специалистът.
Двама са трайно трайно контузените в ятото на Орлите – Данчо Минев и Юнес Хамза. Всички останали са готови да излязат срещу „Левски“.
Дерменджиев недвусмислено разсея и всякакви съмнения дали „Лудогорец” ще търси път и към Купата на България. Целите ни винаги са високи. Играем и в този турнир на 100 процента. Реваншът с „Левски” по важност не отстъпва на двубоите в „А“ група. Трябва да направим всичко възможно да го спечелим и да се класираме на финала, категоричен е треньорът. Според него тази вечер в София няма фаворит, но „Левски” ще направи всичко възможно, за да спаси сезона, защото този полуфинал за „сините“ е вратата към участие в Лига Европа.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.