Денчо Бояджиев влиза в кметската надпревара за Разград като независим

Кметът на Община Разград Денчо Бояджиев ще се кандидатира като независим кандидат за градоначалник на предстоящите избори. Това съобщи самият той днес пред журналисти.
Формулата ще бъде същата като на предишния вот – той ще бъде издигнат от Инициативен комитет, но очаква подкрепа и от политически партии.
„От 10 години работя в тази община и още в началото си поставих за цел изграждане на визия на Разград като европейски град, която вече придоби своето съдържание. Мисля, че добре работихме през тези три мандата, но предстои още много да се направи. Вече подписах договор по ОП „Регионално развитие” за 22 млн. лв., които предстои да бъдат разпределени от специално звено и с публично обсъждане. Акцентите ще паднат върху жк „Орел”, ремонти на училища и социални заведения, но ще се вложат средства и в широкия градски център. Оказахме съдействие и на бизнеса в западната и източната промишлена зона, както и в „Перистър”, където предстои да се разкрият три нови производства. В личен план считам, че има какво още да направя.”
Бояджиев допълни, че досега не е давал напразни обещания и почти всичко от заложеното в предизборните му програми е изпълнено. Има и нерешени проблеми, за които се изисква финансов ресурс. Един от тях е цялостен ремонт на Панчов мост, а почистването на река Бели Лом ще започне тази година, заяви градоначалникът.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.