„Да България” влезе в битка с мафията и в Разград

В неформална обстановка на Ларгото днес, Надежда Йорданова и Пламен Ангелов – съответно първа и трети в листата, представиха пред разградчани коалицията „Да България”.
Задно с неколцина доброволци те раздаваха мартеници дипляни с опорните точки в предизборната програма на „Да България“ за вота на 26 март.
„В България мафията е превзела държавата и ограбва милиарди от нас. Във всяка нормална държава крадците са в затвора. У нас те управляват! Затова влизаме в битка срещу мафията!”, прочетоха днес приелите подадените им листовки разградчани.
Няма да правим грандиозни, мегаломански кампании. Ще бъдем както сега, в дъждовния ден, сред хората – на площада и в домовете им чрез социалните мрежи чрез интернет изобщо, каза водачът на листата Надежда Йорданова.
Днес тя и Пламен Ангелов изслушваха хората, отговаряха на всякакви въпроси, обещаха им да го правят до края на кампанията и най-редовно и след това. Готови са да се вслушат във всяко разумно предложение, а и законодателна инициатива.
В близките дни, отново нестандартно и неформално, „Да България” ще представи в Разград, а и в други населени места в Лудогорието своята кандидатдепутатска листа и програмата за управление на коалицията.
Парламентарни избори 2017
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.