Галина ЙОВЧЕВА: Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето на Осенец

Не обещанията, а изборните резултати ще определят бъдещето на Осенец. Ще го определите вие, с вашия глас. Това заяви кандидата на ГЕРБ за кмет на селото Галина Йовчева пред жителите на Осенец. На събитието присъстваха народният представител от ГЕРБ и кандидат за кмет на община Разград д-р Валентин Василев, и кандидати за общински съветници от листата на ГЕРБ.drПрисъстващите благодариха сърдечно на д-р Василев за поетия и изпълнен от него ангажимент за осигуряване на средства за цялостно измазване на вътрешните стени на църквата в селото.
Лошата инфраструктура, рядкото сметоизвозване и затлачените речни корита са само част от проблемите, които кандидат-кметицата изтъкна пред присъстващите. На свой ред те допълниха списъка с липса на детски площадки и буренясали тротоари. Йовчева призова съселяните си да я подкрепят с бюлетина номер 6, за да се справят заедно с натежалите проблеми. „Кмет без подкрепа от жителите си е просто един чиновник – отбеляза тя – Ще имам нужда от малък обществен съвет, по подобие на градския общински съвет!”
Интересен проблем представи прекият опонент в кметската надпревара за Осенец – кандидатът на БСП Димитър Димитров, който изрази своята подкрепа за д-р Валентин Василев като кандидат за кмет на Разград. Той разясни начина, по който биват унищожавани обработваемите земи в региона, които се дават под аренда. Според Димитров изкуствените торове унищожават хумуса в почвата и с течение на времето тя започва да губи качествата си и се превръща в песъчлива и негодна за обработване и отлеждане на трайни култури. Според Димитров проблемът си остава проблем и след изборите и независимо кой спечели кметския стол в селото, трябва да обърне специално внимание върху него.
„Жителите на Осенец са будни и интелигентни хора, които знаят, че Галя Йовчева може да управлява селото стабилно – тя е кметът, зад който стои най-влиятелната политическа сила – ГЕРБ. Подкрепата на ГЕРБ за Осенец и Йовчева ще бъде постоянна и занапред“, категоричен бе д-р Василев.

Пресцентър на ПП ГЕРБ

Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.