В Исперих партия „Обединена България” откри предизборната си кампания в Лудогорието

В Исперих днес партия „Обединена България” откри предизборната си кампания в Лудогорието. Да представи поименно кандидатите за кметове на партията във всички 23 села на общината и листата за общински съветници от 29 души в града дойде лично лидерът на партията Илияна Раева.
DSC_4904На входа на предизборния щаб тя бе посрещната с красив букет от независимия народен представител Гюнай Хюсмен и независимия кандидат за кмет на община Исперих Бесим Руфад, когото партия „Обединена България” подкрепя на предстоящите местни избори. На 25 октомври в изборната бюлетина партия „Обединена България” ще бъде с номер 4, независимият кандидат Бейсим Руфад – с номер три.
На церемонията по откриването на кампанията присъстваха още и кандидатите на „Обединена България” за кметове и общински съветници от Завет, Лозница и Разград.
Илияна Раева предрече, че сега – на изборите – промяната към по-добро в България ще тръгне точно от Исперих, а Гюнай Хюсмен отново изрече обещанието си, повтаряно публично вече няколко месеца, че „бомбата” на изборите ще се казва Исперих”. Очаквайте изненади, 25 октомври ще бъде само началото, каза още независимият депутат.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.