Валентин ВАСИЛЕВ: Крайно време е 10 ноември да дойде и тук!

Разград е от малкото общини, в които хората живеят в периода след 9 септември! Това коментира в село Побит Камък кандидатът за кмет д-р Валентин Василев. Крайно време е 10 ноември да дойде и тук!
Д-р Василев бе на посещение в селото, заедно с общинския съветник Надежда Радославова, за да представят кандидатът за кмет, издигнат от партията Росица Якимова. По думите й кметът е човекът, който е най-близо до хората и техните проблеми. „Според мен той преди всичко трябва да е човечен и упорит и да е наясно с проблемите на хората, затова най-добрият избор е номер 6 в бюлетината!”
Д-р Василев изтъкна факта, че за първи път, новите кметове на малки населени места ще могат да кандидатстват самостоятелно по европейски проекти, и по този начин да се подобри значително инфраструктурата, културното наследство, условията за отглеждане на малки деца. Той призова всички кандидат кметове на Побит Камък след изборите да работят заедно, за да бъдат решени неотложните проблеми на селото.
„Никой не е роден научен, но ние ще помогнем на Росица да навлезе в административната работа и да достигнем заедно до промяната, която чакаме толкова години!” – подкрепиха кандидатката присъстващите.

Пресцентър на ПП ГЕРБ
Местни избори 2015

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.