Билетът за утрешния мач с „Виктория“ гарантира предимство за билет в следващите мачове на „Лудогорец“ в Европа

„Пазете билета от утрешния мач на „Лудогорец“ за влизане в групите на Шампионската лига срещу „Виктория“ – Пилзен, защото той ще ви гарантира предимство при закупуването на входни талони за предстоящите срещи в груповата фаза на един от двата европейски турнира, където шампионите ще играят до Нова година“, призовават феновете си от щаба на разградчани.
Същото важи за децата от детско-юношеските школи, които ще присъстват на двубоя в сряда. Те ще бъдат допускани безпрепятствено до всички мачове в евротурнирите, в които участват Орлите.
Въпреки отпускарския период, „Лудогорец“ продаде над 8000 билета за сектори „А“ и „В“, съобщават още от клуба.
Официалната пресконференция на треньора Георги Дерменджиев и капитана Светослав Дяков преди първия мач с „Виктория“ е от 19.15 ч. тази вечер в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. Тренировката на отбора започва в 20.15 ч. на стадион „Георги Аспарухов“ и ще бъде открита за медиите 15 минути.
Пресконференцията на треньора на „Виктория“ Роберт Пиварник също е днес в 18.45 ч. в зала „Родина“ на Националния стадион „Васил Левски“. Тренировката на чешкия отбор е с начален час 19.30 ч. на „Васил Левски“ и ще бъде открита в първите 15 минути.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.