Багажът пътува по-евтино с промоцията на Wizz Air

Wizz Air – най-голямата нискотарифна авиокомпания в Централна и Източна Европа, стартира днес в рамките на 3 дни, промоция за всички чекирани багажи закупени на wizzair.com или чрез WIZZ мобилно приложение. Всички такси за чекиран багаж са намалени с 33%* за три дни между 5 и 8 август, полунощ. Намалената цена се прилага за всяка бройка багаж, който се добавя през тези три дни към съществуващи резервации.
С цел да помогне на клиентите да спестят пари, давайки им възможност за резервация съобразена с личните нужди и с покупка само на необходимите параметри, WIZZ предлага на своите клиенти две опции за чекиран багаж с ограничения на теглото 23 и 32 кг.
По време на промоцията, чекиран багаж може да се добави към резервацията на минимална цена от €10. Таксите се определят от маршрута. Клиентите могат лесно да пресметнат точната сума, използвайки калкулатора на авиокомпанията на wizzair.com: https://wizzair.com/en GB/wizzbaggagefeecalculator.
Tамара Валуа, директор корпоративни комуникации, каза: „Щастливи сме да предложим още една чудесна възможност на нашите клиенти, за да подобрим тяхното пътуване, като същевременно поддържаме ниски разходи. Нашата специална лятна промоция – с 33% отстъпка за чекиран багаж, започва от € 10, осигурява безпроблемно опаковане на чантите и възможност да вземете за своите близки още сувенири от незабравимата почивка. Запазете своя полет с намалена такса багаж на wizzair.com и се насладете през най-летния месец на някоя от многото атрактивни WIZZ дестинации!“

Cross.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.