„Априлов“ определи Борислава Цекова за своя музикален идол

Основно училище „Васил Априлов“ в Исперих проведе за поредна година конкурсът за песен „Music Idol“, включен в десетдневката на патронния празник.

В пълната зала всеки от 28-те участници се представи с една песен по избор, като в репертоара им бяха детски, български и чуждестранни поп песни. Прозвучаха изпълнения на руски, италиански и други езици. Букетът от ритъм и гласове многократно предизвикваше спонтанни аплодисменти сред зрителите. Неподправена естественост и idolартистично поведение лъхаше от подиума, което не остана незабелязано от присъстващите.
След оценка на различни критерии при представянето на участниците, петчленно жури определи Борислава Цекова за музикалния идол на училището, която изпълни песента „Карузо“. Тя получи като награда професионален микрофон, който да и помага в бъдещите й изяви. Във възрастовата група I-IV клас първото място спечели Диляра Сали с подгласници Василена Димитрова и Ясмин Мехмед. При V-VIII клас Дарина Минева грабна първото място, а след нея се класираха Есмерай Ахмед и Тюжен Мохарем.
Наградата на училищното настоятелство отиде при Огняна Петрова, а наградата на публиката взе Петър Минев.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.