Андреа Начева с отличие от международен конкурс

Андреа Начева от Центъра за работа с деца участва във второто издание на Международния музикален конкурс „ArtStars – Звезди на изкуството” във Варна 7-10 септември 2016, съобщиха от ЦРД. Организатори на конкурса са Фондация „Звезди на изкуството“, „Inner wheel” – България и Община Варна.
Участваха певци от Варна, Плевен, Търговище, Русе, както и от Турция, Македония, Русия и Италия. В категория „Поп и джаз пеене” председател на журито беше Хайгашот Агасян, а членове – рок изпълнителят Славин Славчев, композиторът Нелко Коларов и Георги Янков – млад изпълнител от Варна.
Повече от триста са участниците, разделени в три категории. В категорията на Андреа – „Поп и джаз пеене” участниците са 97. В своята трета възрастова група Андреа спечели първо място с песните „Песен моя, обич моя“ на Йорданка Христова и „Nobody’s wife” на Анук.
Тя съвмести участието в конкурса с присъствието си на второто редовно заседание на Детския съвет към Държавната агенция за закрила на детето във Варна, тъй като е представител на Разград отскоро.
Андреа и Славин СлавчевАндреа: „ Лично на мен ми беше много интересно какво ще е мнението на Славин, понеже го харесвам много като изпълнител, а и пее моя стил музика. За моя радост той ми каза, че съм се справила много добре, и че съм му фаворитка. Конкуренцията беше най-голяма в моята група (повече от 30 участника) и това ме мотивира още повече. Когато разбрах, че ще пея на гала концерта, ми стана много хубаво, понеже това означава, че съм сред най-добрите.“
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.