Яки мерки за сигурност за мача на „Лудогорец“ с „Левски“ стягат клубът и полицията

Много здрави мерки за сигурност готвят от „Лудогорец“ и полицията за утрешния домакински мач на разградчани с „Левски“ от 15.30 часа на „Лудогорец арена“.
Патрулки на полицията ще затворят в 13 часа за автомобили улиците “Ветеринарна”, “Мраморно море” и Северен булевард.
А след запълване на капацитета на стадиона, там няма да бъдат допускани повече зрители. Мача наживо няма до могат да гледат видимо пияни или употребили наркотици, както и лица с хладно или огнестрелно оръжие, чадъри, стъклени бутилки или други остри предмети, създаващи предпоставки за нараняване.
Всъщност, на стадиона няма да се внасят никакви бутилки. Осигурен е кетъринг за безалкохолни напитки и вода. На секторите с привърженици на „Лудогорец“ няма да бъдат допускани фенове с артикули на „Левски“.
От пресцентъра на „Лудогорец“ напомнят още и че стадионът разполага със система за видео наблюдение, благодарение на която нарушителите ще бъдат идентифицирани и предадени на органите на реда.
„Лудогорец Арена“ ще отвори врати в 13,30 ч. Ако има останали билети, те ще бъдат пуснати на касите на стадиона. За феновете на „Левски“ ще отвори специална каса на сектор „Гости“ в 13,30 ч. От щаба на Орлите призововат всички да се отправят към стадиона възможно най-рано, за да се избегне струпване на много хора по входовете.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.