Фотоконкурс да деца „Живата природа“

По повод Международния ден на Земята – 22 април, Центърът за ученическо техническо и научно творчество /ЦУТНТ/ в Разград обяви национален фотоконкурс на тема „Живата природа“. Надпреварата е в две направления: „Красотата на природата“ и „Нашите приятели – животните“. Могат да участват ученици от I до XII клас, в три възрастови групи. Конкурсните творби трябва да са по темата и да са авторски. Снимките трябва да са на хартиен носител без рамка – формат А5. Предават се лично или на адрес: Разград, ЦУТНТ, ул. „Трапезица” № 1. Трябва да имат и електронен формат – JPEG, който може да се изпрати на e-mail: cutnt_rz@mail.bg.
Творбите не трябва да са участвали в други конкурси и да не са публикувани в интернет. Всеки участник може да се представи с не повече от три снимки във всяко направление.
Оценяването ще бъде анонимно, а с най-добрите снимки ще бъде организирана изложба.
Срокът за прадавене на конкурсните фотографии е 9 април. Те трябва да бъдат съпроводени с трите имена на участника, клас и възраст, училище и ръководител, точен адрес и телефон. Награждаването е на 22 април – Международния ден на земята в Дома на природозащитника към ЦУТНТ.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.