Феърплей!

Много оригинално Община Разград се включи в инициативата на УЕФА „Феърплей“ с транспаранта на входа на Разград от към Варна часове преди мача на „Черно море“ с „Динамо“ – Минск от втория предварителен кръг на Лига Европа. Мачът е тази вечер от 20 часа на стадион „Лудогорец арена“. Отличен жест на местната администрация, а вероятно и на ПФК „Лудогорец“ към български отбор, който ще се изправи в първото си за сезона изпитание в европейски турнир.
И старши треньорът на Моряците Никола Спасов на снощната пресконференция преди мача каза, че на „Лудогорец арена“ той и футболистите му не се чувстват на чужд терен. Нещо повече, очаква се довечера на трибуните да има много мощна зелена морска вълна фенове от Варна, която заедно с публика от Разград и целия Североизток да подкрепя отбора в европейската му битка.
Срещата ще ръководи Тобиас Щийлер. Той свири мачове от Бундеслигата от 2011 година и е един от най-добрите рефери в Германия.
Срещата „Черно море“ /Варна/ – „Динамо /Минск/ е от 20 часа, но полицията взема превантивни мерки за осигуряване нормална обстановка на и около стадиона два и половина часа по-рано. От 17.45 часа няма да бъдат допускани автомобили по най-близките до „Лудогорец арена“ улици. А на самия стадион няма да могат да влязат пияни и лица под въздействие на наркотици, както и малолетни без придружител. Забранено е и внасянето на остри предмети.
Дясното платно на булеварда към жп гарата ще бъде обособено като паркинг за колите на привържениците на „Черно море“ от Варна.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.