Феновете на „Лудогорец“ събраха парите за полета на министър-председателя до Разград

Феновете на „Лудогорец“ събраха парите за полета на министър-председателя до Разград при идването му на „Лудогорец арена“ за откриването на трибуна „Моци“ преди двайсетина дни. Ето какво публикува по този повод в открито писмо националният фенклуб да отбора:
„Въпреки че Разградска област е една от най- бедните в България, ние за пореден път показахме, че сме горди фенове на „Лудогорец“ и успяхме в поредната си кампания. Това не беше толкова кампания за събиране на пари за полетa на министър-председателя, колкото кампания, с която показахме, че всеки със своето левче или стотинки може да застане зад отбора си. И ние го направихме по най-достойния начин.
След като бяхме нападани дни наред от еднa определенa медия за това, че
министър-председателят е дошъл, за да уважи нашия рожден ден и откриването на трибуна „Моци”, ние започнахме да събираме пари.
Е, приятели, Ние успяхме!!! Събрахме нужните средства и можем да бъдем горди с това. Горди можем да бъдем не само със събраните пари, а и с това, че сме единни във всичко. Така бяхме и на „Лудогорец арена“, така бяхме и на националния стадион, така бяхме и пред входовете с урни в ръце.
Събраните 4985 лева ще предоставим на областния управител Петър Василев с молба да ги предаде в Министерския съвет идната седмица“.
С уважение:
НКП „Лудогорец“ – Разград

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.