Феновете на „Лудогорец“ към журналистите на btv: „Не сме платени!“

По повод зачестилите напоследък изказвания  и подмятания по адрес на  „Лудогорец“ и феновете на клуба в централните и електронни медии Националният клуб на привържениците на ПФК „Лудогорец“ излезе със специална декларация:

„Ние, привържениците на „Лудогорец“, с цялото си уважение към журналистическата гилдия, медиите, които отразявате спортни събития и нашата голяма любов – футбола, искаме да Ви кажем нещо ясно и категорично:

Не приемаме начина, по който сме нападани от известно време в печатните и електронни издания. Всеки един от Нас е платен фен – ДА !!! На нас ни плащат момчетата на зеления терен, плащат ни с ЕМОЦИЯ, плащат ни със себераздаване във всеки един мач на нашия Лудогорец арена. Ние ви уважаваме, защото знаем колко е трудна вашата професия. Но за да я има нея, трябва да ни има Нас. Затова, уважавайте ни и вие. Ние ходим на всеки мач с радост и спортен хъс. Ставаме все повече и това ни радва. Трябва да радва и вас.

Уважаеми служители на bTV! С яростната си кампания можете да успеете да откажете един инвеститор във футбола, но не забравяйте, че това е единственият български отбор с шансове за групите на Шампионската лига! И този отбор Ви донесе достатъчно рейтинг през есента! Сега нашата реакция е просто да спрем да гледаме опитите за манипулации, с които обиждате дори децата на Разград!“
С Уважение,
НКП „Лудогорец“ Разград

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.