Утре започва продажбата на абонаментните карти на „Лудогорец“

Продажбата на абонаментни карти за сезон 2015/2016 г. стартира от утре на клубната тренировъчна база на ПФК „Лудогорец“, съобщават от пресцентъра на клуба с изричната уговорка, че на 3 и 4 юли от новите пропуски ще могат да си купят само притежателите на абонаменти карти от изминалия сезон, и то тези от тях, които искат да резервират мястото, което са заемали до момента. Това ще става след представяне на старата карта.
В неделя вече всеки ще има право на свободен избор за сектор, блок и място. Картите са два вида: STANDART, които дават право на запазено място само за домакински мачове от „А“ група и Купата на България и PREMIUM – с право на запазено място за абсолютно всички домакински мачове на „Лудогорец“ и „Лудогорец – Б“, включително и мачовете от европейските клубни турнири, които ще се играят в Разград.
Общите условия и цените на годишните абонаментни карти са публикувани в клубния сайт.
От „Лудогорец“ правят още едно важно уточнение по отношение на абонамента за мачовете:
карти за „Блок 3“ на трибуна „Моци“ ще се продават само на членове на Националния фен клуб и официално регистрираните фен клубове в страна.
А поради големия интерес за билети за предстоящия двубой от Втория предварителен кръг на Шампионската лига с „Милсами“ – Молдова, продажбата им ще започне идната сряда.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.