Тервел Пулев нокаутира американец за 11-ата си победа при професионалистите

Тервел Пулев спечели и 11-ия си мач в професионалния бокс, след като нокаутира американеца Армандо Анкона още в първия рунд. По-малкият от братята Пулеви се нуждаеше само от 2 минути и шест секунди, за да се справи със съперника си.

Двубоят се игра в „Олстейт арена“ в Чикаго пред много български фенове. За четвърти път в кариерата си Тервел Пулев побеждава още в първия рунд.

Още след началния гонг Пулев тръгна в атака и не позволи на Анкона да му отговори. Американецът търсеше основно прави удари в тялото, докато българинът беше много по-разнообразен.

Точно две минути и шест секунди след началото на мача Пулев направи комбинация, която завърши с мощно ляво кроше, което прати Анкона на земята.

Американецът опита да продължи, но се видя, че не се защитава и Пулев отново пласира удар в главата през гарда му, което принуди и рефера да спре срещата.

В 11 мача Пулев има десет нокаута. Единственият, който издържа осем рунда срещу Тервел Пулев беше бившият световен шампион Валерий Брудов. Победата над Анкона е четвърта през 2018 г. за Пулев, който преди това надигра Скот Футрел отново в Чикаго, Брудов, както и Ласло Пензеш.

Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.