Стартира петият юбилеен конкурс за най-красиви тераси и градинки

В Разград стартира петият юбилеен конкурс за най-красиви тераси и градинки. Детайли в инициативата на Федерацията на жените и община Разград съобщиха пред журналисти заместник-кметът Любомир Цонев и председателят на Федерацията Любка Стоянова.
Конкурсът „Да на красотата!“ ще се проведе в пет категории: за най-красив двор, най-красив балкон, най-добре зацветена територия край фирмен офис, най-красиво зацветено заведение за обществено хранене и най-красив двор на детска градина и училище.
Два пъти специална комисия ще оцени стореното от разградчани в и около домовете им – от 1 до 10 юли и от 10 до 15 септември. Така ще сме сигурни в устойчивостта на дейностите по конкурса, уточни Любомир Цонев. Едва тогава ще бъдат излъчени победителите – по трима във всяка категория.
Наградите ще бъдат обявени в навечерието на 21 ноември – Деня на християнското семейство, а ще бъдат връчени по време на благотворителния концерт на Федерацията на жените по този повод.
Записванията за участие могат да се правят до 30 юни, а телефоните за допълнителна информация са 084/618-186 и 084/624-107.
Интересът към конкурса расте, похвали се Любка Стоянова. През 2013 година участниците са били около 40, а през 2015-та комисията е оценила над 50 предложения за цветна украса на тераси и градинки.

/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.