Спортни сайтове: Дерменджиев приключи с „Лудогорец“, клубът преговаря с Виктор Гончаренко

Доскорошният наставник на „Лудогорец“ Георги Дерменджиев е приключил взаимоотношенията си с клуба и си тръгва от Разград, съобщи Sportal.bg.
Вероятността той да остане на друг пост в клуба е пропаднала заради желанието на Дерменджиев е да продължи кариерата си като старши треньор. Специалистът имал няколко предложения за това от България и чужбина.
А Gong.bg доразвива темата с нови треньор на шампионите с новината, че клубът
преговаря с Виктор Гончаренко. Той последно бе треньор на „Кубан“ – Краснодар, но във футболни среди звездата му изгря със стореното от него начело на „БАТЕ“ Борисов.
Именно опитът в най-комерсиалния клубен турнир са накарали шефовете на „Лудогорец“ да стартират преговори с младия специалист – кошмарът на „Левски“ и „Литеск“, който в момента е свободен, твърдят източници на Gong.bg.
Припомняме, че по повод интереса към избора на нов треньор на представителния отбор на „Лудогорец“, в специално прессъобщение през уикенда от клуба обявиха, че по тази тема има преговори в много напреднала фаза. Разговорите с основния кандидат продължавали на експертно ниво като се изчиствали последните детайли. А името на новия селекционер щяло да бъде обявено веднага след подписването на договора, обещаха още от щаба на „Лудогорец“.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.