Спасителят на камиони и автобуси вече има брат близнак

Спасителят за изпаднали в беда камиони и автобуси на пътя вече има брат близнак в Разград.
Абсолютният ентусиаст и единствен собственик на уникалната техника за тежкотоварна пътна помощ Деан Дацев сбъдна мечтата си и осем месеца след като се сдоби с камион за спасяване от аварии на ТИР-ове и автобуси, вкара в автопарка си втора машина за помощ на бедстващи в пропасти или след катастрофи хора и техника.
Деан Дацев е собственик на популярната в Лудогорието фирма за ремонт и поддръжка на канализационни системи и снегопочистване „H2O 2012“ ЕООД, а от средата на декември 2017 година помага с тежкотоварна пътна помощ на всички от Велико Търново до Черно море.
Камионите наистина са можещи всичко, имат товароподемност от 100 тона. Заради което се справят безпроблемно с измъкването от канавки, ниви и оврази на камиони и автобуси. Вторият камион има само една разлика от близнака си – по-бърз е по шосето и затова ще бъде използван за втората част от спасителната акция – да ги репатрира до най-близкия сервиз или база на собственика им. Но когато е нужно, ще се включва и в измъкването на пострадалата техника до равен терен.

Телефонът за връзка при нужда с многоцветните като дъгата спасители на изпадналите в беда по друмища, шосета и магистрали е: 0896/ 61 89 01.
/e-Razgrad/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.