Световна мрежа автосервизи влезе официално в България

Веригата автосервизи, работеща в цял свят, „Юро Репар Кар Сървиз“ (Euro Repar Car Service) влиза официално в България с осем обекта на първо време, съобщи българският представител на веригата „София Франс Ауто“. Едновременно с това в страната ще започне да се предлага и гамата резервни части „Юрорепар“.

„Юро Репар Кар Сервиз“ е световната мрежа на „ПСА груп“ (PSA Group) за сервизна поддръжка, която обаче предлага ремонт на автомобили от различни марки. Обектите от веригата предлагат смяна на масло, поддръжка, сервизно обслужване, смяна на гуми, поправка на спирачки, климатични системи, изпускателна система, двигател, окачване, проверки преди технически прегледи, диагностика на ходовата част и електрическите системи и т.н.
Световна мрежа автосервизи влезе официално в България

Мрежата включва над 3200 сервиза в цял свят, включително над 1400 във Франция и 400 в Германия. Тя се разраства бързо в глобален аспект, като целта е да обединява 10 000 сервиза до 2021 година.

Мрежата е отворена за присъединяване на сервизи в страните, в които оперира. Официалното представяне на „Юро Репар Кар Сървиз“ ще е на откриващото се в четвъртък в „Интер Експо Център“ в София специализирано изложение „Аутомотив експо“ 2018. Там ще бъде представена и гамата резервни части „Юрорепар“, които са с гарантиран произход, до 50% по-ниска цена и две години гаранция.
Dnevnik.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.