Румяна Бъчварова е шеф на МВР

Народното събрание утвърди Румяна Бъчварова за вътрешен министър. Тя бе номинирана лично от премиера Бойко Борисов миналия четвъртък и ще продължи да бъде вицепремиер на коалиционната политика и администрация в кабинета „Борисов” 2.

Реформата няма алтернатива, защото МВР е лицето на държавността, заяви вицепремиерът Румяна Бъчварова от парламентарната трибуна. В МВР има нужда от реформи, политики. Сега влизам като политик, който има един мандат зад себе си. В рамките на този мандат съм натрупала доста опит, но може би едно от най-важните неща, които съм правила, е работата ми с Веселин Вучков по работата на ГЕРБ за политическата сигурност. Приех номинацията, защото знам, че в МВР политиката на ГЕРБ е добре обмислена, разработена и няма колебания за посоката.

„Не приемам обвинения, подозрения, защото много държа да има резултат. От днешните дебати станаха ясни две неща – че съм жена и че промените в МВР са приоритет на всички, но никой не посочи алтернатива на основните приоритети и промени, заяви тя./КРОСС/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.